Elemente-Prefabricate-din-Beton-by-ASA-Cons-Romania
ASA CONS

Despre Noi

ISTORIC
consolis-asa-romania-prefabricate-din-beton-mobile-2.jpg

Istoric

ASA CONS ROMÂNIA SRL a luat fiinţă în anul 1999 ca parte a Grupului ASA Kft. Ungaria, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. În decursul anilor ASA CONS a acumulat o experienţă considerabilă în construcţia de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

În 2008 ASA CONS devine parte a Grupului Consolis, lider europeanin domeniul constructii, lucrari civile si de infrastructura, specializat in proiectarea si fabricarea structurilor din beton de inalta performanta. Cu aproximativ 11.000 de angajati in 21 de tari din intreaga lume- cu precadere in Europa si regiunea Mediteraneana- Grupul a generat vanzari de 1.5 miliarde € in 2019. Inovaţia are un rol central în activitatea Consolis. Grupul dezvoltă continuu materiale, produse şi procese de producţie inovatoare cu scopul îmbunătăţirii eficienţei şi calităţii. Cu peste 100 de ani de experienţă, Grupul Consolis a devenit sinonim cu soluţiile inovatoare de ultimă generaţie.

Intrarea în Consolis a însemnat pentru ASA CONS un pas mare spre viitor, acces la tehnologii de vârf şi o infuzie de know-how de la cei mai buni specialişti în domeniu.

ASA Cons

Evoluția
în cifre / investiții

Creşterea investiţiilor în domeniu, precum şi dotările cu utilaje şi echipamente moderne, au dus la creşterea producţiei şi a capacităţii de montaj. În 2008 acestea au atins cifre record: 40.000 mc de beton prefabricat, iar cifra de afaceri a depăşit 40 milioane Euro. Până în prezent, ASA CONS a executat peste 800 structuri prefabricate pentru construcţii civile şi industriale, care însumează peste 500.000 mc de beton prefabricat, echivalând aproximativ 5.000.000 mp construiţi.

Referințe
75Parteneri de Încredere
0 +
Peste 800 de structuri prefabricate
0 +
Peste 500.000 mc beton prefabricat
0 +
Peste 5.000.000 mp construiți

ASA CONS

Asigurarea Calității

Calitatea materialelor şi a produselor finite este o preocupare permanentă a companiei. Se verifică în permanenţă calitatea betoanelor puse în operă la realizarea elementelor prefabricate. Elementele prefabricate executate au certificate de conformitate, obţinute în urma testelor realizate în laboratorul propriu, laborator de grad II, dotat cu aparatură necesară efectuării acestor încercări.

Stâlpi by ASA Cons Romania (3)
Play Video

ASA Cons

Echipa Managerială

Un colectiv de oameni dedicați și pasionați

asa-cons-logo.svg
Bogdan BulgariaDirector general
asa-cons-logo.svg
Nicolae G. PaşcaDirector de fabrică
asa-cons-logo.svg
Andrei IanoşDirector vânzări
asa-cons-logo.svg
Daniela DobraDirector achiziții și administrare contracte
asa-cons-logo.svg
Alexandru BucurDirector sănătate și securitate în muncă
asa-cons-logo.svg
Bogdan DarabanDirector financiar
asa-cons-logo.svg
Simina StoicaDirector Resurse Umane

ASA Cons

Certificate de Conformitate

Managementul ASA CONS acordă o atenţie deosebită calităţii produselor şi serviciilor oferite, urmărind zilnic depăşirea standardelor asumate prin certificarea sistemelor de management al calităţii ISO 9001:2008, de mediu ISO 14001: 2004 şi al sănătăţii şi securităţii în muncă OHSAS 18001:2007.

services

Misiunea ASA Cons

Misiunea noastră este sa atingem nivelul de performanta tehnologica prin care sa putem oferi tuturor clientilor nostri solutia de structura prefabricata cea mai inteligenta, mai rapida si mai adaptata nevoilor si asteptarilor lor, astfel incat sa fim tot timpul optiunea preferata a acestora.

Sa ne mentinem si consolidam pozitia de leader in piata prefabricatelor din Romania, contribuind la dezvoltarea acestui segment de piata prin importul si implementarea continua de cunostinte si know how de care beneficiem la nivelul Consolis, numarul 1 in Europa in piata prefabricatelor, cu o istorie de peste 100 de ani in acest domeniu.

Sa cream si dezvoltam solutii prefabricate durabile, sanatoase, sustenabile si prietenoase cu mediul, care sa confere incredere si siguranta clientilor care le vor utiliza pe o perioada cat mai indelungata de timp.

Sa ne dezvoltam continuu personalul si fluxurile din organizatie pentru a raspunde cat mai eficient la cerintele pietei si ale clientilor nostri.

Sa mentinem continuu un climat de lucru si colaborare vertical, etic, transparent si bazat pe incredere reciproca, cu toti partenerii nostri.

Sa imbunatatim continuu politica de interactiune cu mediul inconjurator si de sanatate si siguranta ocupationala pentru angajatii si partenerii nostri

Această misiune dorim să o îndeplinim prin satisfacerea cerinţelor şi prin implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului integrat de management în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 şi OHSAS 18001:2008.

Conducerea ASA CONS ROMÂNIA S.R.L. asigură disponibilitatea politicii sale referitoare la calitate, mediu şi sănătate şi securitate ocupaţională pentru public.

asa.cons_.romania-1.jpg

Consolis Group

Un pas mare spre viitor

În 2008 ASA CONS devine parte a Grupului Consolis, in domeniul constructii, lucrari civile si de infrastructura, specializat in proiectarea si fabricarea structurilor din beton de inalta performanta.

Cu aproximativ 11.000 de angajati in 21 de tari din intreaga lume- cu precadere in Europa si regiunea Mediteraneana- Grupul a generat vanzari de 1.5 miliarde € in 2019.

Inovaţia are un rol central în activitatea Consolis. Grupul dezvoltă continuu materiale, produse şi procese de producţie inovatoare cu scopul îmbunătăţirii eficienţei şi calităţii. Cu peste 100 de ani de experienţă, Grupul Consolis a devenit sinonim cu soluţiile inovatoare de ultimă generaţie.

Intrarea în Consolis a însemnat pentru ASA CONS un pas mare spre viitor, acces la tehnologii de vârf şi o infuzie de know-how de la cei mai buni specialişti în domeniu.

www.consolis.com