Panouri Grafice by ASA Cons Romania

Panouri Grafice

Panourile grafice sunt un produs prefabricat nou, unicat în România, care oferă plusvaloare proiectelor dumneavoastră. Prin crearea unor suprafeţe texturate cu un design original la alegere, acestea vor transforma o simplă construcţie într-o operă de artă. Nu există limite în dimensiunea şi tipul designului sau imaginii unice utilizate în crearea texturii panourilor grafice.

Asa Cons este singurul producător din România care deţine tehnologia de producţie şi vă poate oferi acest tip de panouri. Ele sunt realizate după o tehnologie de ultimă generaţie, originară din Finlanda. Metoda utilizată are ca şi rezultat o suprafaţă texturată, netedă sau complet expusă. Textura de pe suprafaţă este rezultatul contrastului dintre faţa panoului şi expunerea finisajului agregat. Aceasta este o metodă eficientă din punct de vedere al costurilor, finisajul agregat fiind folosit în faza de producţie a elementelor de beton.

Aplicabilitatea panourilor grafice este similară cu cea a panourilor de faţadă, ele putând fi implementate într-o gamă variată de tipuri de construcţii, de la construcţii civile şi industriale la lucrări de infrastructură, atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

Prin utilizarea panourilor grafice veţi obţine o faţadă cu stil la un preţ rezonabil.

Panourile grafice sunt:

  • Cu mult stil şi la un preţ rezonabil;
  • Durabile şi uşor de întreţinut;
  • Testate şi sigure.

Panourile grafice înseamnă noi posibilităţi arhitecturale şi o nouă modalitate de finisare a construcţiilor. Singura limită este imaginaţia!

Produse

Din aceeași categorie
Trepte prefabricate beton armat by ASA Cons Romania